Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Jekuntmijhuren.nl voor het huren van hoogwerkers in Amersfoort

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens en is specialist voor het huren van aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Gevestigd in Veenendaal en Ede is dit bedrijf actief in Midden Nederland zoals in de plaats Amersfoort.

In de wereld van de techniek zijn er steeds nieuwe innovaties, de techniek bij hoogwerkers is daarop geen uitzondering. Bij jekuntmijhuren.nl worden daardoor steeds nieuwe hoogwerkers in gebruik genomen. Machines die tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar compacte hoogwerkers.

Een hoogwerker huren in Amersfoort

In Amersfoort kun je bij jekuntmijhuren.nl voor elke klus de juiste hoogwerker huren. Net zolang als je de hoogwerker nodig hebt, of dat nu een paar uur of een paar dagen is. Er is een ruime keuze aan hoogwerkers, wel 40 verschillende soorten! Weet u niet welke hoogwerker u moet huren? Neem dan contact op, bij jekuntmijhuren.nl helpen ze u graag.

Naast hoogwerkers is jekuntmijhuren.nl het adres voor het huren van aanhangwagens, verhuisliften en auto/opleggers.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.

Behoefte aan een compacte hoogwerker?

De wereld van techniek blijft steeds innoveren. Hierdoor komen er steeds nieuwe en meer efficiënte machines op de markt. Bij hoogwerkers is dat niet anders en gaat het onder andere om machines die tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar compacte hoogwerkers. De afgelopen tijd zijn er door Jekuntmijhuren.nl een aantal nieuwe hoogwerkers in gebruik genomen:

De Genie GS-1330M
Voor werkzaamheden in een (bestaand) gebouw is deze kleine hoogwerker met een groot bereik de ideale hulp. Deze schaarhoogwerker is (ultra) compact en heeft een laag eigen gewicht. Hierdoor kan de machine eenvoudig achter de auto of bedrijfswagen worden vervoerd. Uiteraard kan de machine door de transportservice van Jekuntmijhuren.nl op locatie worden bezorgd.

De Man’Go 12
Deze zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker is ideaal voor het werk rondom gebouwen en installaties op een onverhard terrein. Zeer geschikt voor het werken op krappe locaties door de knikschuifarm constructie die zorgt voor een compacte transportstand en compacte mast.

Wilt u een hoogwerker huren in Amersfoort? Klik hier.