Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schroevendraaier set

 

Wanneer je nieuwe spullen van De Loodgietshop hebt gekocht, zoals een verwarming of sanitair, heb je ook een schroevendraaier set en ander gereedschap nodig om je nieuwe aankopen te kunnen installeren.

 

Schroevendraaier set aanschaffen

Het gereedschap dat je nodig hebt, hangt af van het materiaal dat je moet installeren. Bij bijna alles heb je in ieder geval een schroevendraaier set nodig. Bij bijna al het materiaal zit namelijk wel een schroef die vast gedraaid moet worden. Onafhankelijk van je klus is het dus verstandig om een schroevendraaier set te bestellen bij De Loodgietshop. Hierdoor ben je op elke klus al deels voorbereidt.

 

Passend gereedschap

Naast een schroevendraaier set heb je ook ander gereedschap nodig. Wanneer je spullen hebt gekocht voor in de badkamer is het handig om een buigtang aan te schaffen. Met een buigtang kun je diverse metalen buizen in de gewenste positie buigen. Hierdoor kun je je sanitair plaatsen waar je maar wilt. De buizen kun je tenslotte naar het sanitair toe buigen met de buigtang. Wanneer buizen te lang zijn en ingekort moeten worden, is het ook handig om een pijpsnijder aan te schaffen. Met een pijpsnijder kun je namelijk gemakkelijk buizen doorsnijden. De pijpsnijders van De Loodgietshop zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en snijden al in een paar omwentelingen een buis door. Hierdoor zijn de pijpsnijders van De loodgietshop geschikt voor iedereen. Een waterpomptang is bij erg veel klussen handig om aan te schaffen, omdat het multifunctioneel gereedschap is. Met de bek van de waterpomptang kun je buizen en pijpen vastpakken. Ook kleinere voorwerpen, zoals moeren en ronde metalen objecten kun je vastpakken. Elke waterpomptang van De Loodgietshop heeft tanden in de bek, waardoor elk model veel grip heeft en alles kan beetpakken.

 

Bestel je nieuwe schroevendraaier set!

Met geschikt gereedschap kun je al je aankopen goed installeren. Hierdoor kun je snel genieten van alle spullen die je doet. Denk er goed over na wat je nodig hebt en bestel samen met je verwarming of sanitair een schroevendraaier set en al het andere gereedschap dat je nodig hebt bij De Loodgietshop!