Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Blij met onze keuze voor de HP Latex printer

Al een tijdje wilden wij graag een HP Latex printer kopen. Dit kwam doordat wij merkten dat wij toe waren aan een printer die voorzien was van meer functies dan een ‘normale’ printer. Hierdoor besloten wij op internet te kijken naar de mogelijkheden en zodoende kwamen wij terecht op de website van Repromat. Keer op keer lukte het ons in eerste instantie niet om een goede HP Latex printer te vinden. Op een gegeven moment vonden wij dat wij dan toch echt op zoek moesten gaan naar een HP Latex printer, omdat wij erachter kwamen dat wij bepaalde dingen op de werkvloer niet voor elkaar kregen met onze andere printer. De website van Repromat sprak ons erg aan en dit kwam met name door de overzichtelijkheid van de website. Ook konden wij meteen alles zien en wisten wij daardoor wat wij moesten doen om een goede HP Latex printer aan te kunnen schaffen.

Een HP Latex printer kopen was een goede zet

Het aanschaffen van een HP Latex printer was voor ons helemaal de oplossing. Via-via hoorden wij namelijk dat het nu écht het moment was om de stap te nemen en de HP Latex printer van Repromat aan te schaffen. Doordat dat moment nu was, zijn wij snel het gesprek aangegaan met Repromat om erachter te komen hoe zij ons het beste konden helpen. Dit zorgde voor veel zekerheid bij ons en daardoor wisten wij beter wat wij konden doen om zo goed mogelijk geholpen te worden door hen. Repromat heeft ons op een goede manier geholpen en wij weten dan ook zeker dat wij in de toekomst graag weer gebruik van hun diensten zullen maken.

Een goede demonstratie

Het is zeker een aanrader om eens een kijkje op de website van Repromat te nemen. Wij vonden de manier waarop Repromat te werk ging erg fijn. Zo konden wij al erg snel langskomen en was het mogelijk om een demonstratie van de HP Latex printer te krijgen. Hierdoor wisten wij goed waar wij aan toe waren en wat wij konden verwachten van deze printer!