Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een mooi lamelparket uitzoeken voor op zolder

Samen met mijn dochter ben ik gaan zoeken naar een lamelparket voor haar nieuwe kamer op zolder. Ze wordt steeds ouder en ze heeft tot nu toe samen met haar broertje op een kamer geslapen. Maar wij als ouders snappen ook dat na een bepaalde leeftijd willen ze ook een eigen plek waar ze rustig kunnen relaxen en huiswerk kunnen maken. Dus hebben we besloten dat mijn dochter naar de kamer op zolder gaat en ze wilden graag meehelpen met het uitzoeken van bepaalde spullen.

Een lamelparket voor een goede prijs

Ze wilden onder andere ook meehelpen met het uitzoeken van het juiste lamelparket. Natuurlijk is dat erg leuk en gezellig, maar we hadden wel een voorwaarden afgesproken. Dat het een niet al te dure zou worden, omdat we anders geen geld hadden voor de andere spullen voor in de kamer. Dus zijn we samen op pad gegaan om te kijken of we iets konden vinden. In het begin hadden we steeds pech, want het was steeds niet echt wat we precies zochten of net aan de dure kant. Na een tijdje zoeken kwamen we bij een showroom terecht van Bax Houthandel. Zelf had ik nog nooit gehoord van dit bedrijf, maar het is nooit verkeerd om alleen even te kijken wat hun aanbod was.

Bax Houthandel is een top bedrijf

We liepen naar binnen en we zagen meteen prachtige vloeren die een goede prijs hadden. Maar een bepaalde lamelparket viel meteen op voor mijn dochter en ze zei meteen tegen mij dat ze die wilde. We hadden nog niet eens de rest van de showroom gezien, maar ze was helemaal overtuigd. De medewerkers waren ook heel aardig en zo hebben we ons lamelparket gekocht. We hadden ook de extra dienst van Bax Houthandel genomen dat de medewerkers deze zouden komen leggen. Dit hebben ze echt professioneel gedaan en mijn dochter geniet nu van haar eigen plek.

Meer weten over alle producten en diensten van Bax Houthandel? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over het bedrijf.