Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

De NIU N1S

Wanneer je op zoek bent naar een echte kwaliteitsscooter, dan zit u goed met de NIU N1S! Een van onze meest populaire scooters op het moment, en met goede redenen. Voor slechts €2.999,00 kan je jezelf de eigenaar van deze scooter noemen, maar dat is niet de enige manier waarop je in het bezit kan komen van de NIU N1S. Je kunt namelijk ook in drie termijnen, met 0% rente €999,67 betalen. Je ziet het, Polderscooter is flexibel! Zelfs dan heb je nog steeds een andere mogelijkheid om aan deze scooter te komen. Je kunt het model ook leasen voor slechts €60,48 per maand.

Kwaliteitsscooter

De NIU N1S is een werkelijke kwaliteitsscooter, en bij Polderscooter kan je het krijgen in de snoruitvoering of in de bromuitvoering. Het verschil ligt natuurlijk in de maximumsnelheid, 25 km/h of 45 km/h. Er zijn verschillende verkeersregels verbonden aan het berijden van een snorfiets of een bromfiets, maar als het goed is weet je dat al. Voor een bromfiets heb je een rijbewijs nodig, voor een snorfiets niet. Helaas is de 3-termijnen actie voor de NIU N1S alleen beschikbaar voor de snoruitvoering. Maar wees niet getreurd, er zijn een heleboel verschillende kleuren beschikbaar! Je kunt deze prachtscooter in het wit, zwart, blauw of matrijs krijgen. Voor ieder wat wils.

Waarom Polderscooter?

Waarom kiezen voor Polderscooter? Alleen wij hebben de grootste scootershowroom in heel Nederland! Daarnaast is het bij ons mogelijk om al vanaf €18,- per maand een scooter te leasen. Alleen bij Polderscooter krijg je drie jaar garantie op scooters, en alleen bij Polderscooter kan je scooteronderhoud op locatie krijgen zonder gezeur of lastige vragen. Niet voor niets krijgen we gemiddeld een 7 van onze klanten!

Waarom de NIU N1S?

Waarom kiezen voor de NIU N1S? Een van de redenen is de ongelofelijk lichte accu, waar je veel meer bereik kan krijgen dan eerdere modellen. Sterker nog, de NIU N-series maakt gebruik van de modernste lithium-ion accupakketten die je tegenwoordig kan krijgen! Deze worden gefabriceerd door Panasonic, en hebben een garantie van 2 jaar. Door het gewicht is het heel makkelijk om de accu mee te nemen om op te laden.