Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vijf redenen om te kiezen voor CC De Heuvelrug

Als fervente kampeerders staat het team van CC De Heuvelrug met raad en daad voor u klaar. Ze onderstrepen dat kamperen intensief kan zijn maar de recreatieve waarde die daar tegenover staat, is ongelooflijk hoog. Kamperen is een van de dingen die je een keer in je leven zou moeten doen – ook al is het alleen maar om alle vooroordelen weg te nemen.

Waarom kamperen met een caravan van CC De Heuvelrug

Rondlopen in de showroom van CC De Heuvelrug zorgt er al een beetje voor dat je je op vakantie waant. En dat is fijn, want er heerst nogal wat terughoudendheid over kamperen als vorm van vakantie: kamperen is ongemakkelijk en heeft een stoffig imago. Bij CC De Heuvelrug willen ze je graag overtuigen van het tegendeel.

Kamperen is geschikt voor iedereen

Af en toe uit de dagelijkse sleur van de welvaart breken, onder het motto “minder is meer” voelt als een weldaad. Een dromerige plek, een caravan met voortent en heel weinig apparatuur zijn dan al meer dan genoeg. Of gewoon de compleet andere variant: luxe kamperen! Met een goed uitgeruste caravan op pad naar een luxe camping. Daar geniet je veel meer vrije ruimte dan in hotel. Het restaurant, het zwembad en de wellnessruimte bevinden zich echter direct voor uw eigen terras. In de stacaravan hebben vakantiegangers het complete huishouden aan boord en hoeven ze zich minder zorgen te maken over de drukte met douches of wastafels. Kamperen is ook gaaf voor alle ontdekkingsreizigers: voor iedereen die het leuk vindt om zelfstandig op vakantie te gaan ver weg van de toeristenmassa’s. Zo kunt u elke dag op een andere, spannende plek opzoeken of langer op een mooie plek blijven.

Kamperen betekent dat u zelf bepaalt

In het hotel is het dagelijkse ritme van de ontbijttijden, schoonmaakservice en check-outs gepland. Als je eenmaal alles in eigen hand neemt en je je beperkt tot de essentie, kan een kampeervakantie je dat bieden. Laat uw medereizigers zien dat u zelf kunt denken en plannen. Met een beetje geluk brengt de route u langs de file – naar een spontane tussenstop of een zorgvuldig gekozen droombestemming. Dan bent u de held van de dag.

Niet vergeten

Natuurlijk zijn er een paar onvermijdelijke stappen – het vullen van de watertank, het uitlijnen van de caravan of het opzetten van de tent – maar met een beetje routine kunnen ze gemakkelijk worden uitgevoerd. Terugkijkend wordt menig ongeluk een leuke gebeurtenis. Samenwerken maakt van koppels en gezinnen goede teams. Kamperen is niet onhandig, maar casual.