Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa scooter

De echte retro scooter blijft een Vespa scooter. Je hebt ze in talloze films voorbij zien komen, nu wordt het tijd om zelf een Vespa scooter te kopen. Of leasen, dat is ook mogelijk. Een Vespa scooter goedkoop aanschaffen doe je uiteraard online, zorg wel dat je de juiste keuzes maakt!

 

Vespa scooter aanbod

Op dit moment kun je de Vespa Primavera en de Vespa Sprint kopen. Dat zijn de opvolgers van de Vespa LX en de Vespa S. De nieuwe modellen zijn weer een stuk moderner met vernieuwd design en hoogwaardige technologische snufjes zoals gevlochten remkabels en een elektronische snelheidsmeter. Bij een Vespa scooter kopen kun je naast de Primavera en de Sprint modellen ook nog kiezen uit diverse uitvoeringen, van klassiek tot sportief.

 

Een Vespa scooter leasen

Een Vespa scooter goedkoop bestellen kan via de webshop. Hier vind je de scherpste prijzen en de ruimste keuze, zelfs een Custom kleur is mogelijk! Een Vespa scooter is wel een luxe scooter, de prijs ligt hoger dan de goedkope Chinese retro scooters. Als je niet zoveel geld ineens wilt uitgeven kun je ook een Vespa scooter leasen. Dan betaal je in maandelijkse termijnen. Zo weet je precies wat je uitgeeft, je hoeft niet eerst te sparen. Deze manier van leasen betekent dat je echt eigenaar wordt van de scooter, je hoeft deze niet terug te geven!

 

Vespa scooter of budget scooter?

Er zijn volop budget retro scooters op de markt met Italiaans klinkende namen zoals BTC Fosti Grande Retro, IVA Roma en Killerbee Torino. Leuke scooters voor een scherpe prijs, maar niet in dezelfde klasse als een Vespa scooter. Kiezen voor een budget of luxe scooter hangt af van het aantal kilometers dat je maakt, het uiterlijk, de inruilwaarde en mogelijke onderhoudskosten. Zet de voordelen en nadelen eerst op een rijtje voor je een keuze maakt, kijk in de webshop voor meer informatie.