Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

ICT bedrijf uit Veenendaal dat ons kan helpen

Wij hadden een professioneel ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal nodig om ons bedrijf verder te helpen. Ons bedrijf heeft nul verstand van ICT, maar we hebben het wel nodig. Sindskort hebben we een jong ICT afdeling die enige ervaring heeft in het vakgebied, maar het is niet genoeg om ons verder te kunnen helpen hierin. Daarom zochten we iemand die jaren ervaring heeft in de ICT markt en nog veel meer.

Zonder een ICT bedrijf uit Veenendaal kunnen wij niet verder

Wij hadden snel een extern ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal nodig om onze ICT te verbeteren in het bedrijf. Want zonder ICT kunnen wij niet verder met bepaalde werkzaamheden en blijven we achter op onze concurrenten. We zijn misschien nog redelijk nieuw in de markt maar we willen wel al een punt maken dat concurrenten niet ons moeten gaan onderschatten. Na een tijdje zoeken en verschillende bedrijven te hebben benaderd, kwamen we uiteindelijk bij Xantion terecht. Daar konden we een afspraak plannen om eens te kijken wat ze voor ons konden betekenen. We waren ook benieuwd wat voor mensen het waren en of ze ons daadwerkelijk konden helpen met de problemen die we hadden.

Fijne samenwerking

Tijdens ons kennismakingsgesprek hadden we meteen een hele goede klik met de medewerkers van Xantion. Het was een leuk gesprek en we konden zeker voor elkaar wat betekenen. We gingen een proefperiode doen met een medewerker om te kijken of het echt verandering bracht in ons ICT. Na een kleine periode merkte we meteen dat we echt een hele goede keuze hadden gemaakt. Alles was echt super geregeld en we kunnen deze persoon niet meer kwijt in ons bedrijf. Dus hebben we nu een fulltime contract met Xantion. We werken er nu een paar maanden mee en totaal geen spijt van deze keuze.

Xantion

Wilt u meer weten over alle soorten ICT diensten die Xantion te bieden heeft aan uw bedrijf? Bekijk dan de website van Xantion voor meer informatie over de diensten en maak meteen een afspraak om eens kennis te maken.