Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozen op maat bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal vindt u de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland. Met meer dan 2500 formaten, zit er altijd een aantal geschikte dozen voor u tussen. U kunt snel en eenvoudig in onze voorraad zoeken met de dozenzoeker. Hierbij kunt u de lengte, breedte, hoogte en het aantal invoeren. Daarna krijgt u direct een lijstje met welke dozen bij uw gewenste formaat passen. Zo kunt u kiezen uit postdozen, tabaksdozen, containerdozen en nog veel meer. Als u uw keuze heeft gemaakt, dan krijgt u binnen één werkdag een offerte toegestuurd. Deze ontvangt u in uw mail zodat u deze rustig kan doornemen en niet voor verrassingen komt te staan. Ziet u nog dingen die aangepast moeten worden? Dan horen wij dat graag. Voldoet het volledig aan uw verwachtingen? Dan gaat u akkoord met ons voorstel. In dat geval gaan wij heel hard aan de slag om uw bestelling klaar te maken zodat de bestelling al de volgende dag op de gewenste locatie wordt geleverd. U kunt uw bestelling al zo snel verwachten omdat wij alles leveren met onze eigen transportservice. 

Dozen bedrukken bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal begrijpen wij dat, ondanks wij meer dan 2500 formaten dozen hebben, het kan voorkomen dat het geschikte formaat er toch niet voor u tussen zit. In dat geval kunt u er bij ons ook voor kiezen om kartonnen dozen op maat te laten maken. Hierbij kunt u zelf uw afmetingen bepalen en dan zorgen wij ervoor dat dit voor u op maat wordt gemaakt. Dit duurt echter wel wat langer dan de standaard formaten in ons assortiment maar u krijgt hier wel de beste kwaliteit voor terecht. Of u nu kiest voor een standaard doos of voor een bestelling op maat, u kunt bij ons ook uw nieuwe of tweedehands dozen laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf zodat de ontvanger meteen weet waar het pakket afkomstig van is. 

Verantwoorde keuze

Naast kwaliteit en service maakt u bij ons ook nog een verantwoorde keuze als u kiest voor een tweedehands doos. Dit omdat ieder hergebruikt golfkarton maar liefst 20.000 liter water bespaart, 2026 kilometer aan brandstof voor vrachtwagens, ruim 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kilogram aan luchtverontreiniging.