Kachemakking
Image default
Business / Transportation and Logistics

Cloud telefonie

Cloud telefonie, ook wel bekend als hosted VoIP, is één van de manieren waarop organisatie VoIP kunnen bellen. Vroeger ging dat allemaal via de ISDN lijnen, maar inmiddels is die techniek zodanig verouderd en inefficiënt geworden dat de meeste organisaties nu overstappen op VoIP. Ontzettend slim, want VoIP is niet alleen sneller, maar ook stukken goedkoper dan ISDN en daarom een goede keuze. Maar dus, we zeiden net ‘één van de manieren’, dus wat is het alternatief? Het alternatief voor hosted VoIP is de SIP trunk. Beide technieken hebben veel voordelen, en het ligt maar net aan de organisatie welke techniek het beste past!

Cloud telefonie van de Nederlandse Provider

Cloud telefonie, oftewel hosted VoIP is dus de eerste optie. Een groot voordeel van hosted VoIP is dat de complete telefooncentrale vanuit de cloud opereert. Dit betekent dat er geen fysieke telefooncentrale meer aan bod komt, en dat scheelt weer onderhoudscontracten en onderhoudskosten! Hosted VoIP bespaart op een andere manier ook veel geld, namelijk dat onze klanten tot wel 70 procent kunnen besparen op hun gesprekskosten! Bovendien worden een heleboel nieuwe functies beschikbaar, neem bijvoorbeeld vast-mobiel integratie, super handig! U krijgt er ook ene receptionistenpost bij geleverd, hiermee kunt u de actuele beschikbaarheid van collega’s zien waardoor afspraken maken een stuk makkelijker wordt.

Een SIP trunk van de Nederlandse Provider

U kunt dus ook gaan voor een SIP trunk van de Nederlandse Provider. Het grote voordeel van een SIP trunk is dat al uw huidige apparatuur inclusief telefooncentrale gewoon behouden worden. Het enige verschil is dat de telefooncentrale eerst aangesloten wordt op onze SIP trunk. Vervolgens belt u gewoon VoIP, super makkelijk! Deze techniek bespaart niet alleen kosten op apparatuur dat vervangen moet worden, maar ook enorm op abonnementen én ook gesprekskosten! Dit maakt SIP trunk een goed alternatief voor hosted VoIP, zeker voor organisaties die niet al hun apparatuur weg willen gooien of vervangen. Bij calamiteiten wordt er gewoon doorgeschakeld, dat regelt de Nederlandse Provider allemaal voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij maken telecom weer ongewoon simpel voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op https://www.denederlandseprovider.nl/cloud-telefonie/.