Kachemakking
Image default
Offers

Al een paar jaar niet gereden? Kom naar Rijschool Delft voor een opfriscursus!

Al een paar jaar niet gereden? Kom naar Driver Company voor een opfriscursus!

 

 

De fiets wordt al lange tijd gebruikt als primaire vervoersmiddel door het mooie weer, maar dan komt het moment van een nieuwe baan of een lekke band of een vakantie waarbij de auto toch wel goed van pas komt.

Na een lange tijd niet rijden zijn de verkeersregels vaak wat weggezakt en ook de souplesse in de auto is er niet helemaal meer. Bij Rijschool Delft hebben we dan een speciaal aanbod voor u. Het is namelijk mogelijk om tijdens een korte cursus alles weer even helemaal op te frissen, zodat u daarna weer veilig op de weg kan rijden. Doe nu een opfriscursus in delft

 

De opfriscursus bestaat uit een stukje theorie en een stukje praktijk. Er wordt eerst even gekeken naar het geen opgefrist moet worden en wat u nog wel goed weet. Op die manier kunnen we de opfriscursus zo effectief mogelijk maken.

 

De kosten en inhoud van de opfriscursus.

 

Een opfriscursus kost natuurlijk veel minder dan een heel rijexamen. We vragen maar een kleine bijdrage om u weer even helemaal bij te krijgen. Reken op een paar lesjes van een uur en alles zit weer fris in u geheugen.

 

We doen vaak een intake met een soort vragenlijst om te kijken wat er nog wel is blijven hangen. Vervolgens gaan we met die gegevens aan de slag bij Rijles Rijschool Delft en krijgt u les van een van onze gecertificeerde instructeurs. Zelf kunt u ook onderwerpen aandragen waar graag wat extra aandacht of les bij nodig is. Dit passen we dan in in het programma.

 

 

 

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/